ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Συνάντηση με τον Vince McMahon πριν το RAW είχε ο Ryback


Η πρόσφατη διαφωνία ανάμεσα σε Ryback και WWE σχετικά με το συμβόλαιο του είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο του pro wrestling.


Λίγο πριν το Monday Night RAW ο "Big Guy" συναντήθηκε με τον Vince McMahon με στόχο την επίτευξη κάποιας συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο μεγαλόσωμος Superstar δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του ιδιοκτήτη του WWE και έτσι οδηγήθηκε σπίτι του και μακριά από τηλεοπτικά shows του promotion για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Ryback πριν λίγες μέρες η διαφωνία του με την εταιρία εντοπίζεται στα συμβόλαια των Superstars και στα χρήματα τα οποία λαμβάνει ο κάθε αθλητής. Σύμφωνα με τον Ryback, οι παλαιστές δεν θα έπρεπε να πληρώνονται με βάση τις νίκες τους, αφού τα αποτελέσματα είναι προκαθορισμένα, αλλά με βάση το πόσο σκληρά δουλεύουν.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Συνάντηση με τον Vince McMahon πριν το RAW είχε ο Ryback Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top