ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Αλλαξοπίστησε ο Vince McMahon για τον Roman Reigns;

Δύσκολα θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμη να πρωταγωνιστεί στα shows του WWE ο Roman Reigns, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι σεναριογράφοι του WWE έχουν δεχθεί κακή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι Luke Gallows και Karl Anderson, από την στιγμή που έκαναν το ντεμπούτο τους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Vince McMahon δεν επιθυμεί να δοθεί άλλο push στον Roman Reigns.

Ο Triple H είναι (μέχρι και σήμερα) υπέρ της άποψης να δοθεί στον Reigns όσο περισσότερο push γίνεται. Αν ο Vince όντως έχει αλλάξει άποψη για τον πρωταθλητή, δεν θα'ναι απίθανο αν δούμε αλλαγή τίτλου μέχρι και το Summerslam.

Την θέση του Roman Reigns στην main event σκηνή θα διεκδικούν σε λίγο καιρό ακόμη περισσότεροι superstars. Επιστρέφουν οι John Cena και Seth Rollins (30 Μαϊου και αρχές Ιουνίου αντίστοιχα), ενώ στην περίοδο του Summerslam θα γυρίσει και ο Brock Lesnar. Επίσης, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να κάνουν το ντεμπούτο τους στα κύρια προγράμματα του WWE οι Shinsuke Nakamura, Finn Balor και Samoa Joe.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Αλλαξοπίστησε ο Vince McMahon για τον Roman Reigns; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top