ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Αγωνίζεται για την παγκόσμια ζώνη WBC η Χρίστινα Λιναρδάτου!

Την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει και στο τέλος να βγάλει με επιτυχία η Χρίστινα Λιναρδάτου, η οποία θα αγωνιστεί για την παγκόσμια ζώνη WBC.


Στις 4 Ιουνίου στο Βέλγιο, η Χριστίνα Λιναρδάτου θα δώσει την -ίσως- μεγαλύτερη και πιο δυνατή μάχη της καριέρας της. Αυτό διότι στόχος θα είναι η παγκόσμια ζώνη WBC, απέναντι στην πολύ δυνατή και σχεδόν αήττητη, Delfine Persoon.

Να αναφέρουμε ότι η Delfine Persoon είναι μια τρομερή αντίπαλος και η πρόκληση για την Χριστίνα Λιναρδάτου μόνο εύκολη και απλή δεν είναι. Επίσης η Persoon σε 36 αγώνες, μετράει 35 νίκες και μόλις 1 ήττα. Γεγονός που μαρτυράει πόσο καλή είναι. Ωστόσο η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή και φυσικά η Χριστίνα Λιναρδάτου είναι μόνο κερδισμένη απ' όλη αυτή την ιστορία, όπως φυσικά και η ελληνική πυγμαχία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συνδέσμου της Ελληνικής Πυγμαχίας:

«Το υψηλότερο της μέχρι τώρα σκαλί ανεβαίνει η ελληνική επαγγελματική πυγμαχία στις 4 Ιουνίου στο Βέλγιο, μέσα από τη διεκδίκηση της παγκόσμιας ζώνης της WBC. Η Χριστίνα Λιναρδάτου, πυγμάχος που εδώ και δύο μήνες ανήκει στο  ΣΕΠ,  θα αντιμετωπίσει σε 10γυρο αγώνα  την πολύ έμπειρη και σχεδόν  αήττητη  Βελγίδα πυγμάχο με το κορυφαίο σκορ (σε 36 αγώνες, 35 νίκες -1 ήττα) Delfine Persoon. Η αναμέτρηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί υπό την εποπτεία (supervisor) του προέδρου της EBU Κ. Bob Logist, ο οποίος εκπροσωπεί και την WBC καθώς είναι αντιπρόεδρός της.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς,  ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποτελεί ένα κορυφαίο βήμα τόσο για την ίδια την Ελλληνίδα  αθλήτρια όσο και για την ελληνική επαγγελματική πυγμαχία, η οποία σταδιακά και σταθερά διανύει  όλο και μεγαλύτερους διεθνείς δρόμους και δίνει το παρόν με Ελληνόπουλα σε όλο και σημαντικότερους διεθνείς τίτλους.  Η ζώνη της WBC ανήκει, ως γνωστόν, στις κορυφαίες ζώνες του κόσμου και  αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς κορυφαίους  παγκοσμίως πυγμάχους. Η Χριστίνα σε αυτή την κορυφαία διεθνώς αναμέτρηση θα έχει στο πλευρό της τον προπονητή της Μανώλη Λαβδάκη ( Perseas boxing) και το συναθλητή της και παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη.»


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αγωνίζεται για την παγκόσμια ζώνη WBC η Χρίστινα Λιναρδάτου! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top