ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Wilder: «Εκατοντάδες πυγμάχοι ντοπάρονται»

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Deontay Wilder, καθώς εξαιτίας του Povetkin που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες, η μάχη μεταξύ τους ακυρώθηκε και οι εξελίξεις γύρω από το θέμα δεν τρέχουν όσο γρήγορα θα έπρεπε.


Η μονομαχία ανάμεσα στον Deontay Wilder και τον Povetkin όπως είπαμε ακυρώθηκε για έναν και μόνο λόγο. Επειδή ο Ρώσος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία meldonium. Έτσι, ο αγώνας ακυρώθηκε και πλέον περιμένουμε την τιμωρία του Povetkin.

Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Wilder, καθώς η τιμωρία του Ρώσου από την WBC καθυστερεί αρκετά. Αυτό σημαίνει πως ο Wilder που είναι «καθαρός» δεν μπορεί να αγωνιστεί και συνεπώς να υπερασπιστεί τη ζώνη του.

Πλέον μετά και από αυτό το γεγονός ο ίδιος είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και όπως δηλώνει, θεωρεί ότι η τιμωρία θα έπρεπε να βγει πολύ πιο γρήγορα και να μην καθυστερεί τόσο πολύ. Αυτό διότι εκατοντάδες πυγμάχοι σύμφωνα με τον Wilder είναι ντοπαρισμένοι και ο Povetkin δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Απλά τους υπόλοιπους δεν τους έχουν ανακαλύψει ακόμα.

Αναλυτικότερα ο Wilder, δήλωσε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν τόσο πολύ. Δεν θα έπρεπε να πάρει τόσο πολύ. Ξέρω πως δουλεύει το δικαστικό σύστημα αλλά το να πάρει απόφαση η WBC δεν θα έπρεπε να καθυστερεί. Είναι ευνόητο. Η WBC μιλάει για ένα καθαρό πρόβλημα οπότε πρέπει να τον τιμωρήσουν. Να πατήσουν το πόδι τους κάτω. Η πυγμαχία είναι πολύ επικίνδυνη για να ντοπάρεσαι και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Είναι μεγάλο το πρόβλημα στην πυγμαχία. Αυτός είναι μάλλον ένας από τους εκατοντάδες ντοπαρισμένους Heavyweights. Αν μιλάμε για όλες τις κατηγορίες τότε είναι ένας από τους χιλιάδες. Απλά τους υπόλοιπους δεν τους έχουν ανακαλύψει ακόμα».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Wilder: «Εκατοντάδες πυγμάχοι ντοπάρονται» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top