ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Στη Σαντορίνη για τον παγκόσμιο τίτλο WKF η Χαρά Δημητρούλα

Μια πολύ μεγάλη και δυνατή πρόκληση καλείται να περάσει με επιτυχία η Χαρά Δημητρούλα το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό διότι παίζει για παγκόσμιο τίτλο, κόντρα σε μια σκληρή και πολύ καλή αντίπαλο.

Στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το «WKF Santorini Cup 2016». Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβει μέρος και η Χαρά Δημητρούλα, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει και να κερδίσει την Lena Ovchynnikova, αθλήτρια από την Ουκρανία.

Να αναφέρουμε ότι η Χαρά Δημητρούλα είναι πρωταθλήτρια Μεσογείου WKF. Ωστόσο η αποστολή της αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η αντίπαλός της, Lena Ovchynnikova έχει αναδειχθεί 11 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Τέλος, η συγκεκριμένη μονομαχία θα είναι έγκυρη για παγκόσμιο τίτλο, ενώ το τουρνουά στο «Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας Δάππος» θα περιλαμβάνει τέσσερις ζώνες και τουρνουά τετράδα ανδρών.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Στη Σαντορίνη για τον παγκόσμιο τίτλο WKF η Χαρά Δημητρούλα Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top