ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Δύο World Titles και πάλι στο WWE!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε γύρω από το «brand split», που ανακοινώθηκε στις 25 Μαίου από την Stephanie και τον Shane McMahon. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Wrestling Observer Radio, λίγοι άνθρωποι μέσα στην εταιρεία γνωρίζουν τα τωρινά πλάνα, που έχουν σχέση με τα δύο brands του RAW και του Smackdown. Στα σκαριά είναι η επαναφορά δεύτερης παγκόσμιας ζώνης στο WWE.

Ο Randy Orton είχε ενώσει τις ζώνες WWE και World Heavyweight το 2014. Ο τίτλος βαρέων βαρών είχε συστηθεί για πρώτη φορά το 2002. Κατά πάσα πιθανότητα, θα δημιουργηθεί κάποιο νέο μοντέλο της ζώνης World Heavyweight.

Επίσης, θα χωριστούν οι mid card ζώνες. Ο τίτλος United States θα γίνεται defend στο ένα brand, ενώ ο τίτλος Intercontinental στο άλλο. Αυτό σημαίνει πως αν οι Miz και Rusev παραμείνουν πρωταθλητές ως τα μέσα του Ιουλίου, θα αναγκαστούν να παλεύουν σε ξεχωριστά brands.

Τέλος, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το τι θα γίνει στην γυναικεία division, μιας που ο τίτλος Womens θεωρείται καινούργιος.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δύο World Titles και πάλι στο WWE! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top