ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Ο μόνιμα ανικανοποίητος pro wrestling fan!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την αυστηρή κριτική που άσκησαν αρκετοί wrestling fans για το main event του φετινού Payback, «Roman Reigns - AJ Styles».

Ομολογώ πως δεν είμαι fan του Roman Reigns. Πρόσφατα, έγραψα ένα άρθρο, στο οποίο έβαλα τον Reigns στην λίστα με τους χειρότερους main eventers της WrestleMania και έπλεξα τα εγκώμια του Miz, γιατί ένιωσα πως το άξιζε. Κατέκρινα το main event της WrestleMania 32 και δεν δίστασα να ασκήσω αυστηρή κριτική για το φετινό «Triple H - Roman Reigns».

Όμως, αν ο Reigns βγάζει με τον αντίπαλο του πεντάστερη ματσάρα, οφείλω να τον προστατέψω. Είδα αρκετά αρνητικά σχόλια για το χθεσινό pay per view και συγκεκριμένα για το Roman Reigns - AJ Styles. Μάλιστα, σε poll του WWE, το 43% των fans που ψήφισαν, πάτησαν κλικ στο ότι δεν ευχαριστήθηκαν το χθεσινό PPV.

Το εν λόγω Poll:
Πιστεύω πως ΑΝ ο AJ Styles κέρδιζε τον τίτλο WWE World Heavyweight σε έναν αγώνα δέκα φορές χειρότερο από το χθεσινό, ο πήχης του PPV θα ανέβαινε στα ύψη. Αλλά δεν είναι έτσι... αγαπητέ PW Fan.

Όποιος πει ότι το χθεσινό main event match δεν ήταν τουλάχιστον τετράστερο (8/10 το λιγότερο), θα χρειαστεί να το δει σε επανάληψη. Δεν αναγκάζω κάποιον να πει ότι το PPV τα έσπασε στην κυριολεξία. Δεκτή είναι η γνώμη όλων. Αλλά είναι «βαρύ» να πεις ότι δεν ευχαριστήθηκες το θέαμα που αντίκρισες χθες.

Ένα χθεσινό βίντεο στο κανάλι του WWE από το Reigns - Styles έχει 3.367 dislikes (2/5/16, 3:58).


 https://www.youtube.com/watch?v=eBnJd6fdSXw

Εμένα μου έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό αρκετά highlights από το WWE Title Match. Αν ο Roman Reigns κάνει ένα αξιόλογο title reign, θα είμαι ο πρώτος που θα τον παραδεχτώ. Μη ξεχνάτε πως είναι η αρχή ακόμα. Και με την νέα era, «Shane McMahon - Stephanie McMahon», ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό.

Συμπερασματικά, αν κάποιος βαρέθηκε στο χθεσινό main event, μάλλον βαρέθηκε το ίδιο το wrestling. Ή είναι καθαρά προσωπολάτρης...

Γράψτε τα σχόλια σας από κάτω.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο μόνιμα ανικανοποίητος pro wrestling fan! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top