ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Οριστικά τέλος από το WWE ο Adam Rose


Λογικό επακόλουθο της σύλληψης του Adam Rose στο Hillsborough County στη Florida ήταν η απόλυση του από το WWE. Εδώ η χθεσινή, επίσημη ανακοίνωση του promotion σχετικά με το θέμα:


"Ο Reymond Leppan (γνωστός ως Adam Rose) συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Hillsborough County της Florida. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Leppan κατηγορείται για επίθεση σε μάρτυρα, κάτι το οποίο είναι κακούργημα, καθώς και για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κάτι το οποίο θεωρείται πλημμέλημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τμήμα. Το WWE δεν ανέχεται τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία σχετίζονται με ενδοοικογενειακή βία και σύμφωνα με την πολιτική μας, ο Reymond Leppan έχει αποβληθεί επ'αόριστον μετά τη σύλληψη του".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Οριστικά τέλος από το WWE ο Adam Rose Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top