ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Έρχονται απολύσεις στο WWE μετά το Extreme Rules


Το WWE προχώρησε σε οχτώ απολύσεις στις αρχές του Μάη και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες.

Οι ιθύνοντες του WWE μετακίνησαν αρκετούς NXT Stars στο main roster, με αποτέλεσμα αρκετά ονόματα που βρίσκονται κάμποσα χρόνια στο ρόστερ της εταιρείας να θεωρούνται μη απαραίτητα για την συνέχεια.

Μέσα στις μέρες ακούστηκαν φήμες περί αποχώρησης του Randy Orton. Στα μέσα του μήνα, το WWE έλυσε την συνεργασία του με τον Christian ως «talent», πράγμα που τον αφήνει να συμμετέχει μόνο σε κάποιο segment είτε στο ρινγκ, είτε στα παρασκήνια, είτε μέσω διαδικτύου. Ακόμη, έχουμε και τις περιπτώσεις των Adam Rose και Ryback, που έχουν έρθει σε ρήξη με την εταιρεία του Κονέκτικατ.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Έρχονται απολύσεις στο WWE μετά το Extreme Rules Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top