ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Τέλος και επίσημα από το WWE ο King Barrett


Τη λύση της συνεργασίας τους με τον King Barrett ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα οι ιθύνοντες του WWE, μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του promotion.


Η είδηση δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και είχε γίνει γνωστό από τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ο Βρετανός παλαιστής θα αποτελέσει παρελθόν από το WWE.

Ο Barrett ήταν μέλος του έμψυχου δυναμικού του κορυφαίου promotion από το 2006, ξεκινώντας από το τότε θυγατρικό promotion του WWE, Ohio Valley Wrestling. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας του WWE με το OVW το 2008, ο Stuart Bennett (σ.σ πραγματικό όνομα) ενσωματώθηκε στο roster του νεοσύστατου Florida Championship Wrestling, ενώ από το 2010 μέχρι και σήμερα αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος του κυρίως roster της εταιρίας.

Κατά τη δεκαετή θητεία του στο promotion του Connecticut, ο άλλοτε ηγέτης της Nexus κατάφερε να κατακτήσει μια φορά το τουρνουά King of the Ring και να στεφθεί 5 φορές Intercontinental πρωταθλητής. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Η τελευταία εμφάνιση του για λογαριασμό του WWE ήταν τον περασμένο Απρίλιο, στη WrestleMania 32, όπου είδε τη League of Nations, στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος, να επικρατεί της New Day.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ''διαζυγίου'' του με το WWE, ο 35χρονος παλαιστής έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Twitter, με την οποία θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του.

Δείτε την παρακάτω:Item Reviewed: Τέλος και επίσημα από το WWE ο King Barrett Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top