ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Έχουν θέση πλέον στο WWE οι Mark Henry, Big Show και Kane;


Στην Wrestlemania 32 οι Big Show, Kane και Mark Henry είχαν ιδιαίτερα περιορισμένο ρόλο και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι το τέλος έχει έρθει για τους τρεις μεγαλόσωμους Superstars.


Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Mark Henry αρχικά δεν έχει λήξει ακόμη και δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του WWE για την περίπτωση του "World's Strongest Man".

Σχετικά με τους Big Show και Kane, οι ιθύνοντες του WWE έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην προώθηση νέων ταλέντων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουμε σχεδόν καθόλου τους δύο βετεράνους Superstars. 

Ωστόσο, με τη μεταπήδηση πολλών παλαιστών του NXT στο main ρόστερ και με την επερχόμενη επιστροφή των Seth Rollins, John Cena και Randy Orton δύσκολα θα υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα τόσο του RAW, όσο και του Smackdown για τους Henry, Big Show και Kane.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έχουν θέση πλέον στο WWE οι Mark Henry, Big Show και Kane; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top