ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Πρόβλημα με κάποιον βετεράνο στα αποδυτήρια του WWE


Σύμφωνα με πληροφορίες του DailyWrestling.com, έχει παρατηρηθεί σοβαρό πρόβλημα με κάποιον, ανώνυμο μέχρι στιγμής, βετεράνο Superstar, με τον οποίο κανείς από τους παλαιστές δεν θέλει να συνεργαστεί.


Φαίνεται μάλιστα πως το πρόβλημα έχει πάρει διαστάσεις, καθώς πολλοί Superstars έχουν πρόβλημα με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βετεράνου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλουν να βρίσκονται στο ρινγκ μαζί του.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του βετεράνου παλαιστή που έχει δημιουργήσει σύγχυση στα backstage του WWE έχει διαρρεύσει και σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πρόβλημα με κάποιον βετεράνο στα αποδυτήρια του WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top