ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

WWE: Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες;


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο ισχυρός άνδρας του WWE, Vince McMahon, φέρεται να ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ότι οι Seth Rollins, John Cena, Randy Orton και Bray Wyatt που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα. 


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο πρώην WWE World Heavyweight πρωταθλητής, Seth Rollins, πρόκειται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές Ιουνίου, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Bray Wyatt, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του WWE στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, John Cena, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να πραγματοποιεί την επάνοδο του στα ρινγκ στο RAW της 30ης Μαϊου, το οποίο θα είναι επετειακό.

Από την άλλη, η ημερομηνία επιστροφής του Randy Orton στα shows του κορυφαίου promotion δεν έχει γνωστοποιηθεί για την ώρα. Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, ο βετεράνος παλαιστής θα εμφανιστεί μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προλάβει το Summerslam. 

Item Reviewed: WWE: Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top