ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

ZMAK: Άγριο brawl στο κουρείο του Παππού! (VIDEO)


Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επισκέφθηκε το κουρείο του Παππού, προκειμένου να περιποιηθεί την κώμη του. Όμως, ο ιδρυτής του ZMAK δεν ήταν ο μοναδικός επισκέπτης.

Ο Απόλλωνας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στον Κουρέα, αυτήν την φορά δεν ήταν κάποιο όραμα. Τότε, ξέσπασε άγριο brawl, ξεπερνώντας κάθε όριο. Ο καυγάς οδηγήθηκε μέχρι και το πίσω μέρος του κουρείου, όπου εκεί χρησιμοποιήθηκαν διάφορα αντικείμενα (κάδοι απορριμάτων, σκάλες κ.α). Το φινάλε βρήκε τον Κουρέα πεσμένο να σφαδάζει στους πόνους.

Τις επόμενες μέρες το ελληνικό promotion θα τοποθετηθεί για το εν λόγω περιστατικό. Θυμίζουμε οι δύο perfomers δεν έχουν ακόμη αγώνα στο ZMAK... My Beach.

Δείτε το βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?v=IDjcKXVfeN0

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ZMAK: Άγριο brawl στο κουρείο του Παππού! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top