ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

AJ Styles: «Λόγω χρημάτων η αποχώρηση μου από το TNA»


Στην εκπομπή του "Stone Cold" Steve Austin βρέθηκε ο AJ Styles, ο οποίος μίλησε για το παρελθόν του στο TNA και στα υπόλοιπα promotions στα οποία εργάστηκε, αλλά και για την παρουσία του στο WWE.


Ο Styles μίλησε τόσο για τα παιδικά του χρόνια και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην οικογένεια του, το ξεκίνημα του στο χώρο του pro wrestling, τα διάφορα indies στα οποία αγωνίστηκε και τη θητεία του στο TNA.

Ο AJ παραδέχτηκε ότι αποχώρησε από το TNA εξαιτίας της μείωσης που του πρότεινε ο Dixie Carter, ενώ μίλησε για την πρώτη επαφή που είχε μέσω τηλεφώνου με τον Triple H, που ήταν αρκετή για να τον πείσει να έρθει στο WWE.

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα της χθεσινής εκπομπής:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: «Λόγω χρημάτων η αποχώρηση μου από το TNA» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top