ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Φόρο τιμής στον Ali απέτισε ο Obama!

Στο τραγικό γεγονός της είδησης του ότι ο Muhammed Ali έφυγε από τη ζωή, αποφάσισε να αναφερθεί ο πρόεδρος τον ΗΠΑ, Barack Obama. 

Συγκλονισμένος αλλά και παράλληλα περήφανος ήταν ο Barack Obama για τον άνθρωπο πάνω απ' όλα Muhammed Ali. Με λίγα λόγια ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε μέσα σε λίγες λέξεις που χρησιμοποίησε να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ο Ali μπορεί να υπήρξε στο παρελθόν σπουδαίος πυγμάχος αλλά ήταν και σπουδαίος σαν άνθρωπος και τις περισσότερες μάχες τις έδωσε σε αυτό το κομμάτι. Γι' αυτό τον λόγο, λοιπόν, ο Barack Obama αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα κατάφερε γενικά στη ζωή του και να μην σταθεί μόνο στις επιτυχίες του στην πυγμαχία, όπου ομολογουμένως είναι πολλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Obama:

«Ο Muhammed Ali συγκλόνισε τον κόσμο. Και ο κόσμος είναι καλύτερος. Όλοι εμείς είμαστε καλύτεροι για αυτόν τον λόγο», επισήμανε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σε μια μακροσκελή ανακοίνωση όπου εξήρε τα επιτεύγματα του σπουδαίου αθλητή».

Επίσης πρόσθεσε: «Τον έκανε να αποκτήσει εχθρούς από κάθε πλευρά, είχε ως αποτέλεσμα τον διασυρμό του και παραλίγο να τον στείλει στην φυλακή. Ωστόσο ο Ali ύψωσε το ανάστημά του. Και η νίκη του μας βοήθησε να συνηθίσουμε την Αμερική που αναγνωρίζουμε σήμερα».


Ενώ συνέχισε: «Ο Ali μπορούσε να είναι απρόσεκτος με τον λόγο του αλλά το υπέροχο, μεταδοτικό, ακόμα κι αθώο πνεύμα του στο τέλος τον βοήθησε να κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές από αντιπάλους».


Ενώ έκλεισε: «Παρακολουθήσαμε έναν ήρωα να ανάβει μια δάδα και να δίνει μάχη στον σημαντικότερο αγώνα του στη διεθνή σκηνή για μία ακόμη φορά τη μάχη εναντίον της ασθένειάς του που κατέστρεψε το κορμί του, δεν κατάφερε ωστόσο να σβήσει την σπίθα από τα μάτια του».


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Φόρο τιμής στον Ali απέτισε ο Obama! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top