ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Οι τελευταίες στιγμές του Ali μέσα από την κόρη του!

Ο Muhammed Ali δεν είναι πια μαζί μας, καθώς η υγεία του δεν ήταν καλά με αποτέλεσμα σε ηλικία 74 ετών να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο η κόρη του Hana Ali μας διηγείται τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της.

Μέσα σ' ένα κείμενο λίγων σειρών η κόρη του Muhammed Ali, Hana, αποφάσισε να μας διηγηθεί τις τελευταίες στιγμές του πατέρας της. Ενός ανθρώπου, τον οποίο σίγουρα είχε σαν πρότυπο με όλα όσα κατάφερε να πετύχει στη ζωή του. Πλέον θα τον θαυμάζει και θα τον θυμάται για πάντα.

Τα λόγια της Hana:

«Οι καρδιές μας πονάνε. Όμως είμαστε τόσο χαρούμενοι τώρα που ο μπαμπάκας είναι ελεύθερος τώρα.
Όλοι προσπαθήσαμε να σταθούμε δυνατοί και ψιθυρίσαμε στο αυτί του : 'Τώρα μπορείς να φύγεις. Θα είμαστε καλά. Σε αγαπάμε. Σε ευχαριστούμε. Μπορεις να επιστρέψεις στον Θεό τώρα.


Όλοι μας ήμασταν γύρω του, τον αγκαλιάζαμε και τον φιλούσαμε κρατώντας το χέρι του λέγοντας προσευχές. Όλα τα όργανά του τον είχαν εγκαταλείψει, όμως η καρδιά του δεν σταματούσε να χτυπά. Για 30 λεπτά.. η καρδιά του απλά συνέχιζε να χτυπά. Κανείς δεν ειχε δει ποτέ κάτι τέτοιο.


Μια ακόμα επιβεβαίωση για την δύναμη, το πνεύμα και την θέλησή του.


Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Οι τελευταίες στιγμές του Ali μέσα από την κόρη του! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top