ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Γιατί έχασαν τους τίτλους τους οι American Alpha;


Πριν μία βδομάδα η ομάδα των Chad Gable και Jason Jordan έχασε τους tag team τίτλους  από τους Dash και Dawson, όμως φαίνεται ότι αυτή η ήττα θα είναι ευεργετική για την καριέρα τους.


Σύμφωνες με πληροφορίες από το Inquisitir.com, ο ίδιος ο Vince McMahon είναι αυτός ο οποίος απαίτησε να αλλάξουν χέρια οι tag team τίτλοι στο NXT Takeover: The End, καθώς είναι πεπεισμένος ότι οι American Alpha είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο κυρίως ρόστερ.

Όλα δείχνουν ότι τελευταίοι αντίπαλοι τους στο NXT θα είναι οι Authors of Pain και η αναμέτρηση τους θα λάβει χώρα στο NXT Takeover: Brooklyn ΙΙ τον Αύγουστο και αμέσως μετά θα μεταβούν στο main ρόστερ του WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Γιατί έχασαν τους τίτλους τους οι American Alpha; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top