ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ανταγωνισμός... μηδέν για την Χαρά Δημητρούλα στην κατηγορία της (ATROTOS GYM)


Η Χαρά Δημητρούλα ήταν εκθαμβωτική στην χθεσινή της μάχη στο Iron Challenge απέναντι στην Δέσποινα Καμπέρη. Η αθλήτρια του Στέφανου Αποστολάκη μας έχει συνηθίσει στο να δίνει συνεχόμενους αγώνες, όμως, την χθεσινή βραδιά αυτό δεν φάνηκε.

Η Lion βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και μπόρεσε με την εμπειρία και τον δυναμισμό της να διαχειριστεί άψογα τον αγώνα της απέναντι στην κατά επτά χρόνια μικρότερη Δέσποινα Καμπέρη.

Αν συλλογιστεί κανείς ότι η Δημητρούλα αγωνιζόταν στις 11 Ιουνίου στην Σαντορίνη απέναντι σε παγκόσμια πρωταθλήτρια, Lena Ovchynnikova, θα μπορούσε να πει κανείς βάσει και της χθεσινής μάχης, ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην κατηγορία της στα 52 κιλά για την μαχήτρια από το ATROTOS GYM.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Iron Challenge 2016 αγωνίστηκε στα 54 κιλά.

Πάντα κάτω από την καθοδήγηση του Στέφανου Αποστολάκη - Iron Challenge 2016
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή μάχη:


 https://www.youtube.com/watch?v=0dt5SA7POmU
0:30 - 0:51 & 3:23 - 3:37
Η επόμενη μάχη για την Χαρά Δημητρούλα είναι στο MMA Challenge Pro 5 απέναντι στην Εύα Καραγεωργίου.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ανταγωνισμός... μηδέν για την Χαρά Δημητρούλα στην κατηγορία της (ATROTOS GYM) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top