ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Austin Aries;


Ο Austin Aries είναι ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που έφτασαν στο NXT μέσα στο 2016 και ένας Superstar που ήρθε στο promotion μετά από μεγάλη καριέρα σε ROH και TNA.


Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε ότι το booking του κρίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μόλις ολοκλήρωσε την κόντρα του με τον Baron Corbin τέθηκε αντιμέτωπος με τον Shinsuke Nakamura και γνώρισε την ήττα στο ΝΧΤ Takeover: The End.

Αυτή τη στιγμή ο Samoa Joe είναι ο πρωταθλητής, ο Finn Balor θα βρεθεί λογικά στον δρόμο του Nakamura, ενώ θέμα χρόνου είναι η εμφάνιση του Bobby Roode και η καθιέρωση του στο promotion. Όπως γίνεται έυκολα αντιληπτό, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και στο NXT και φαίνεται ότι ακόμη και κάποιος με τις σπουδαίες περγαμηνές του Austin Aries δυσκολεύεται να ξεχωρίσει.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Austin Aries; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top