ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Best In The World 2016: Όπως και πέρσι

Ο Jay Lethal επανέλαβε τον άθλο του από το περσινό Best In The World και κέρδισε τον Jay Briscoe για να παραμείνει ROH World Champion. Κράτησαν τους τίτλους τους οι πρωταθλητές. Τρομερά αιματηρή μάχη από BJ Whitmer και Steve Corino η οποία καθορίστηκε από τον Kevin Sullivan.

O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Kamaitachi στον αγώνα που άνοιξε το ppv, ενώ στο κοινό βρισκόταν ο Jay White του NJPW που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Ring Of Honor. Μετά τον αγώνα ο O'Reilly έδωσε το χέρι του στον Kamaitachi αλλά εκείνος το έφτυσε.

Ο ACH απέδειξε ότι είναι καλύτερος από τον Silas Young παρά τα λεγόμενα του αντιπάλου του τον τελευταίο καιρό, αφού τον κέρδισε με το Midnight Star.

Ο Mark Briscoe παρουσιάστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, κάτι που μπέρδεψε τον Roderick Strong στην αρχή του αγώνα. Στη συνέχεια πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα του Mr. ROH σε ppv του Ring Of Honor.

Ο Adam Cole και οι Young Bucks εκπροσώπησαν επάξια το Bullet Club κόντρα στους War Machine και τον Moose κερδίζοντας με Meltzer Driver των Bucks στον Moose.

Οι πανούργοι Addiction βρήκαν άλλον έναν τρόπο να κρατήσουν τους τίτλους τους. Την ώρα του αγώνα με τους Motor City Machine Guns o Kamaitachi επιτέθηκε στον Jay White που βρισκόταν στο κοινό. Αυτό απέσπασε την προσοχή των διεκδικητών και οι πρωταθλητές το εκμεταλλεύτηκαν για να κερδίσουν.

Ο αγώνας που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτός ανάμεσα στον (ξανθό) Steve Corino και τον BJ Whitmer. Οι δύο παλαιστές ήταν τρομερά βίαιοι, το αίμα έρεε άφθονο καθώς χρησιμοποιήθηκαν καρέκλες, τραπέζια, μπουκάλια, οινόπνευμα και άλλα πολλά, ενώ ο Kevin Sullivan ήταν αυτός που καθόρισε την έκβαση του αγώνα αφού επιτέθηκε στον Corino και έδωσε τη νίκη στον Whitmer.

Σειρά πήρε ο αγώνας για το ROH TV Championship. Ο Dalton Castle επιστράτευσε τις παλαιστικές του ικανότητες αλλά ο Bobby Fish βρήκε τρόπο να τον κερδίσει και να κρατήσει τον τίτλο του.

Η ρεβάνς που περιμέναμε ένα χρόνο ανάμεσα στον Jay Lethal και τον Jay Briscoe ήταν συντομότερη σε σχέση με τον αγώνα στο περσινό Best In The World, δεν υστέρησε καθόλου όμως σε θέαμα. Ο Briscoe εκτέλεσε και το Lethal Injection και το Jay-Driller αλλά δεν του ήταν αρκετά. Ο Lethal του έκανε Cutter από τη γωνία του ρινγκ και στη συνέχεια Lethal Injection για να παραμείνει ROH World Champion. Μετά τον αγώνα οι δύο παλαιστές έδωσαν τα χέρια.

Αποτελέσματα Best In The World 2016:

- O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Kamaitachi
- O ACH κέρδισε τον Silas Young
- Ο Mark Briscoe κέρδισε τον Roderick Strong
- Το Bullet Club κέρδισε τους War Machine & Moose
- Οι Addiction κέρδισαν τους Motor City Machine Guns (παρέμειναν ROH World Tag Team Champions)
- O BJ Whtimer κέρδισε τον Steve Corino
- O Bobby Fish κέρδισε τον Dalton Castle (παρέμεινε ROH TV Champion)
- O Jay Lethal κέρδισε τον Jay Briscoe (παρέμεινε ROH World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Best In The World 2016: Όπως και πέρσι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top