ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Γιατί άλλαξε χέρια ο τίτλος;


Το χθεσινό Money in The Bank θα μείνει στην ιστορία ως το βράδυ στο οποίο ο Dean Ambrose κατέκτησε για πρώτη φορά το WWE World Heavywheight Championship εξαργυρώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νίκη του στο Money in The Bank Ladder ματς λίγη ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer, οι ιθύνοντες του promotion προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόφαση αφού παρατήρησαν τη μείωση των εισιτηρίων στα live events της εταιρίας από 5.600 τον προηγούμενο χρόνο στις 3.900 μέσα στο 2016.

Σαφέστατα, σημαντικό ρόλο έπαιξε η απουσία του John Cena, ωστόσο οι άνθρωποι του WWE διαπίστωσαν ότι υπάρχει πολύ μικρή απόκλιση ανάμεσα στα λεγόμενα "A" και "Β" shows. Στο main event των "A" shows βρισκόταν ο Roman Reigns και στο αντίστοιχο των "B" shows ο Dean Ambrose. 

Μάλιστα, ο Dave Meltzer υπογράμμισε ότι τον περασμένο μήνα τα "B" shows με τον Dean Ambrose σημείωσαν την ίδια ακριβώς εισπρακτική επιτυχία με τα "A" shows και παρά το γεγονός ότι απευθύνονταν σε μικρότερες αγορές. Επομένως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ήττα του Roman Reigns στο Money in The Bank βασίζεται κυρίως στην αποτυχία των εισπράξεων των live shows.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Γιατί άλλαξε χέρια ο τίτλος; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top