ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Η ονειρική σύγκρουση των κορυφαίων

Ο Νίκος Γκιώνης γράφει στο ringsofpain.gr για τον αγώνα του Money In The Bank που είναι κατά τη γνώμη του ο κορυφαίος και αφορά δύο από τους κορυφαίους performers της τελευταίας δεκαετίας.

Καλό το Reigns εναντίον Rollins όπου ο "Architect" επιστρέφει για να διεκδικήσει τον τίτλο που δεν έχασε ποτέ. Καλό και το Money In The Bank Match στο οποίο δεν έχει μπει ούτε ένας high flyer χωρίς ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να κάνει θεαματικότερο τον αγώνα, όπως γίνεται συνήθως. Κανένα από αυτά όμως δεν κουβαλάει το ιστορικό βάρος που κουβαλάει η αναμέτρηση ανάμεσα στον John Cena και τον AJ Styles.

Το John Cena εναντίον AJ Styles είναι για το pro wrestling (κι όχι μόνο για το WWE) ότι είναι το Barcelona εναντίον Ρεάλ για το ποδόσφαιρο και το Lakers εναντίον Celtics για το μπάσκετ. Είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στους κορυφαίους δύο διαφορετικών κόσμων την τελευταία δεκαετία. Μια διευκρίνηση είναι απαραίτητη. Όχι κορυφαίοι από άποψη ικανοτήτων αλλά από άποψη ονόματος.

Από τη μια έχουμε τον John Cena για τον οποίο τα πάντα είναι λίγο πολύ γνωστά. Πρόκειται για το κορυφαίο πρόσωπο του WWE την τελευταία δεκαετία, ανήκει στην κορυφαία πεντάδα των πιο αναγνωρίσιμων pro wrestlers της ιστορίας και είναι αναμφίβολα ο πιο εμπορικός. Οι ικανότητές του στο ρινγκ αποτελούν σημείο προστριβής για τους απανταχού wrestling fans. Προσωπικά δεν είμαι θερμός οπαδός του, αλλά τον θεωρώ καλύτερο από ότι του αναγνωρίζει ο κόσμος.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τον AJ Styles. Πρόκειται με διαφορά για τον κορυφαίο pro wrestler εκτός WWE της τελευταίας δεκαετίας. Η φήμη του είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και απογειώθηκε με τον ερχομό του στο WWE. Πόσοι παλαιστές εκτός WWE έχουν υπάρξει από τότε που έκλεισε το WCW που ήταν πιο διάσημοι από ορισμένους του WWE; Το χάρισμα του Styles και οι απαράμιλλες ικανότητές του μέσα στο ρινγκ τον βοήθησαν να γίνει το πρόσωπο οποιουδήποτε promotion στο οποίο έχει βρεθεί, είτε πρόκειται για το TNA είτε για το NJPW είτε για κάποιο άλλο μικρότερο promotion.

Έχουμε λοιπόν το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στον κόσμο του pro wrestling και τον διασημότερο εκτός WWE. Η βελτίωση που επέδειξε στο ρινγκ το 2015 ο Cena και οι απίστευτες ικανότητες του Styles, του κορυφαίου wrestler της τελευταίας δεκαετίας κατά την άποψή μου, με κάνουν να αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρησή τους στο Money In The Bank. Ακόμα και αν δεν είναι, όμως, πεντάστερος ο αγώνας, το βάρος και μόνο των δύο αυτών ονομάτων προσδίδουν μεγάλο κύρος στην εν λόγω αναμέτρηση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η ονειρική σύγκρουση των κορυφαίων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top