ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Επιστροφή βετεράνων ενόψει του brand split;


Το επερχόμενο brand split σίγουρα θα φέρει μαζί του πολλές αλλαγές, τόσο στον τρόπο παρουσίασης του προγράμματος του WWE, όσο στα πρόσωπα τα οποία θα βλέπουμε κάθε βδομάδα σε RAW και Smackdown.


Μεγάλο κομμάτι του brand split θα στηριχθεί στους νέους Superstars που θα βρεθούν στο main ρόστερ προερχόμενοι κυρίως από το NXT. Ωστόσο, φαίνεται ότι το WWE δεν επαναπαύεται εκεί. 

Σύμφωνα με το RingSideNews.com, οι ιθύνοντες της εταιρίας προσπαθούν να επαναφέρουν στο WWE σημαντικούς βετεράνους παλαιστές, ακόμη και παλιούς WWE Superstars στην προσπάθεια αύξησης των νούμερων τηλεθέασης, αλλά και προσέλκυσης σημαντικής μερίδας του κοινού. Ένα όνομα το οποίο έχει ακουστεί και θα αποτελούσε εξαιρετική επιλογή για το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι αυτό του Rob Van Dam.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστροφή βετεράνων ενόψει του brand split; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top