ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

BREAKING NEWS: "Έφυγε" ο Muhammad Ali


Ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους που πάτησαν πόδι στη γη, που η επιρροή του ξεπερνά το χώρο της πυγμαχίας και εκτείνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αθλητισμού και όχι μόνο, ο Muhammad Ali απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών.

Μετά από 32 χρόνια πάλης με τη νόσο Πάρκινσον, ο τρεις φορές World Heavyweight Champion ενέδωσε τελικά βυθίζοντας σε πένθος όλους όσους τον αγάπησαν. Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως θα κάνει συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει για τα σχέδια της κηδείας του.

Ο Ali, που γεννήθηκε το 1942 υπό το όνομα Cassius Marcellus Clay Jr., ήταν ο πιο απολαυστικός πυγμάχος που μπήκε ποτέ σε ρινγκ. Τα κατορθώματά του είναι τρομερά, ενώ άσκησε επιρροή σε όλο τον κόσμο με τα λόγια του και τη συμπεριφορά του, καθώς ήταν από τους πρώτους αθλητές που μίλησε δημόσια για τις φυλετικές διακρίσεις.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: "Έφυγε" ο Muhammad Ali Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top