ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Bret Hart: «Θα έπρεπε να με ευχαριστεί ο Seth Rollins»


Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "Talk is Jericho" ο Seth Rollins μίλησε για την κριτική που του άσκησε ο Bret Hart για τον τραυματισμό που προκάλεσε εκείνος έναν χρόνο πίσω στον John Cena, λίγο πριν την αναμέτρηση τους στο Summerslam.


Ο "Architect" υπογράμμισε πως αυτό που συνέβη ήταν ξεκάθαρα ένα ατύχημα και πως οι δηλώσεις του "Hitman" τον στεναχώρησαν.

Εδώ η απάντηση που έδωσε ο Bret Hart για τις δηλώσεις του Seth:

"Δεν θα έπρεπε να έχει νευριάσει μαζί μου. Θα έπρεπε να με ευχαριστεί που ήμουν ειλικρινής και να θυμάται αυτό που έγινε ώστε να είναι προσεκτικός στην υπόλοιπη καριέρα του. Είμαι μεγάλος fan του και για αυτό του άσκησα κριτική. Δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση, αλλά για κριτική πάνω στο επάγγελμα".

Συνέχισε με τα ακόλουθα:

"Είναι ξεκάθαρο ότι χτυπά με το γόνατο τον Cena στο πρόσωπο όσο πιο δυνατά μπορεί. Δεν είναι λάθος του Cena. Ο Cena δεν έσκυψε ποτέ. Ο Rollins τον τραβάει από το κεφάλι και τον χτυπά με δύναμη στο πρόσωπο. Όσα είπα ήταν αλήθεια. Στην τελική ας θίχτηκε, είναι καλύτερα να είσαι θιγμένος, παρά να έχεις ένα σπασμένο πρόσωπο".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bret Hart: «Θα έπρεπε να με ευχαριστεί ο Seth Rollins» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top