ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Την Δευτέρα ο αντίπαλος του Brock Lesnar


Από την στιγμή που στράβωσαν τα πράγματα με τον Conor McGregor για το UFC 200, η εταιρεία του Dana White έψαχνε να βρει κάτι δυνατό για το ιστορικό show και το βρήκε... με το παραπάνω.

Ο Brock Lesnar θα επιστρέψει στο οκτάγωνο για το ιστορικό UFC 200. Όπως αναφέρει ο Ariel Helwani, η ανακοίνωση του αντιπάλου του δεν θα αργήσει να γίνει. Το WWE ξεκαθάρισε την θέση του, τονίζοντας πως ο Beast Incarnate θα αγωνιστεί κανονικά στο Summerslam PPV.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντίπαλος του Lesnar δεν θα αποκαλυφθεί στο UFC 200 promo video, που θα προβληθεί σήμερα, αλλά στο ESPN την ερχόμενη Δευτέρα.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Την Δευτέρα ο αντίπαλος του Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top