ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ειδικό ντόπινγκ κοντρόλ για τον Brock Lesnar


Η επιστροφή του Brock Lesnar στο UFC ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο. Κάποιες από αυτές αφορούσαν και το θέμα του αντιτόπινγκ, για το οποίο ο πρώην UFC Heavyweight Champion ακολουθεί ειδική μεταχείριση.


Για τους MMA Fighters που επιστρέφουν από την ενεργό δράση υπάρχει ο κανονισμός ότι πρέπει να ελέγχονται για απαγορευμένες ουσίες επί τέσσερις μήνες, κάτι που είναι αδύνατο με την επιστροφή του Lesnar να ανακοινώνεται ένα μήνα πριν τον αγώνα του. Η αρμόδια επιτροπή για το αντιτόπινγκ κοντρόλ αποφάσισε να κάνει εξαίρεση με τον Lesnar και να τον αφήσει να αγωνιστεί.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του στο UFC 200, Mark Hunt. Έτσι, η επιτροπή αποφάσισε να κάνει αρκετά τακτικά τεστ στον Lesnar. Ο 39χρονος έχει υποβληθεί σε 5 απροειδοποίητους ελέγχους σε διάστημα 2 εβδομάδων. Αυτοί οι έλεγχοι θα έχουν την ίδια συχνότητα μέχρι τη διεξαγωγή του UFC 200.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ειδικό ντόπινγκ κοντρόλ για τον Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top