ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ! Ο Chris Benoit έψαχνε στο Google πως να σπάσει εύκολα έναν λαιμό!


Η Sandra Toffoloni έφερε στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της αδερφής της, Nancy Benoit, που δεν είχαν δημοσιευτεί ξανά από κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Η Toffoloni ήταν καλεσμένη στο τελευταίο podcast του Chris Jericho, «Talk is Jericho».

Αποκάλυψε πως ο Chris Benoit έχασε τα μυαλά του τελείως όταν κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών στην WrestleMania XX. Έγινε πιο παρανοϊκός από ότι ήταν και η Sandra ένιωσε πίεση και άρχισε να ανησυχεί ιδιαιτέρως.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην ζωή του Benoit έπαιξε ότι έχασε κοντινούς του φίλους και γείτονες. Αυτό του στοίχισε ακριβά.

Ο Benoit έψαχνε στο Google εύκολους τρόπους για να σπάσει τον λαιμό κάποιου ανθρώπου. Όπως ανέφεραν παλαιότερα κάποιες πηγές, ο Benoit είχε εγκέφαλο 80χρονου ανθρώπου με alzheimer. Είχε λάβει το πράσινο φως να περιπλανιέται - χωρίς πρόβλημα - σε δρόμους και αεροδρόμια.

Η Toffoloni ομολόγησε ότι σκότωσε την Nancy την Παρασκευή, τον Daniel το Σάββατο και ο ίδιος αυτοκτόνησε στο γυμναστήριο του, στο μηχάνημα «Pulldown».

Ο Chris και η Nancy σχεδίαζαν να ανοίξουν σχολή pro wrestling στην Ατλάντα. 

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΣΟΚ! Ο Chris Benoit έψαχνε στο Google πως να σπάσει εύκολα έναν λαιμό! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top