ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Chuck Liddell: «Ο Lesnar φοβάται τις γροθιές»


Ο θρύλος του UFC, Chuck Liddell μίλησε πρόσφατα στο Hollywood Life για την επιστροφή του Brock Lesnar στο οχτάγωνο του κορυφαίου MMA promotion στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο Lesnar ήταν από τους καλύτερους wrestlers, όταν ήταν μικρός. Παρόλα αυτά, φοβάται να χτυπηθεί. Εδώ τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Αν κάποιος έχει επιθετικό στυλ, τότε, θα προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό τον Beast. Ειδικά αν κάποιος μπορέσει να αποφύγει τα takedowns του Lesnar, τότε θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα στην αντίστοιχη μάχη.»

«Παραδέχομαι τον Brock Lesnar γιατί έχει καρδιά και είναι δυνατός. Όμως, ο Mark Hunt έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει. Ο Lesnar φοβάται τις γροθιές. Συνεπώς, όποιος και να είναι ο αντίπαλος του Beast, πρέπει να ξεκινήσει να τον γρονθοκοπά.»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Chuck Liddell: «Ο Lesnar φοβάται τις γροθιές» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top