ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Θα υπάρξει προσθήκη στο Club;


Το heel turn του AJ Styles και η επανασύσταση του Club είναι σίγουρα ένα από τα "βαριά χαρτιά" του WWE με στόχο την προσέλκυση του κοινού και την αύξηση στα νούμερα τηλεθέασης ενόψει και του brand split.


Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, αυτή είναι μόνο η αρχή για το Club, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρίας έχουν μεγάλα σχέδια για το stable. Προφανώς υπάρχει πάντα η περίπτωση του Finn Balor, ο οποίος θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να γίνει μέλος του γκρουπ, όμως πιθανότατα οι σεναριογράφοι να θελήσουν να μας αιφνιδιάσουν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο επερχόμενο NXT Takeover: The End συγκρούονται για το NXT Championship οι Finn Balor και Samoa Joe με τον ηττημένο να έρχεται αμέσως μετά στο main ρόστερ. Σε περίπτωση νίκης του Balor δεν αποκλείεται να δούμε τον Joe να γίνεται το νέο μέλος του Club καθώς έχει κοινό background με τον leader AJ Styles. Παράλληλα, δεν θα ήταν διόλου απίθανο να βλέπαμε τον Shinsuke Nakamura να περνά στη "σκοτεινή πλευρά" και να ενώνει τις δυνάμεις του με το Club.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα υπάρξει προσθήκη στο Club; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top