ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

CM Punk: "Μόνο έτσι θα επέστρεφα"


Τρεις μήνες πριν το ντεμπούτο του στο UFC o CM Punk βρέθηκε καλεσμένος στο ραδιόφωνο του ESPN και μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα επέστρεφε στο pro wrestling και τον Daniel Bryan.

Για το αν θα επιστρέψει: "Όχι, δε νομίζω. Αλλά είναι από τις καταστάσεις 'ποτέ μη λες ποτέ'. Θέλω να είμαι καλυμμένος από παντού ώστε να μη βγει κάποιος βλάκας στο internet και πει 'μα είπες ότι δεν θα ξαναπαλέψεις'. Στο WWE. Όχι βέβαια. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορούσα να ξεπηδήξω εδώ κι εκεί. Δεν θα είναι τηλεοπτικό. Θα είμαι εγώ σε στολή νίντζα παλεύοντας έναν φίλο μου και δεν θα το μάθει κανείς ποτέ"

Για την απόσυρση του Daniel Bryan: "Ακόμα κι αν μισώ κάποιον δε μ' αρέσει να τον βλέπω να χτυπά, αλλά τον αγαπώ και είναι ένας πολύ άσχημος τρόπος για να εγκαταλείψεις. αλλά το να ζεις είναι πιο σημαντικό από το χαζό pro wrestling και χαίρομαι που είναι ακόμη ζωντανός. Είναι χάλια να μην μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει, αλλά βρει κάτι άλλο να κάνει. Οι έξυπνοι πάντα το κάνουν."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: CM Punk: "Μόνο έτσι θα επέστρεφα" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top