ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ο Conor McGregor για τον χαμό του Ali! (pic)

Όπως σας έχουμε κάνει γνωστό ήδη από χθες, ο θρυλικός Muhammed Ali δεν είναι πια μαζί μας, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών. Έτσι, ο Conor McGregor αποφάσισε να πει τη δική του άποψη.

Σίγουρα η συγκεκριμένη είδηση έφερε το πένθος και τη θλίψη σε ολόκληρο τον χώρο του αθλητισμού κι όχι μόνο στην πυγμαχία. Μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος ότι ο Muhammed Ali απεβίωσε, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποφάσισαν να πουν τη δική τους γνώμη.

Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο Ali ήταν ένας από τους θρύλους της πυγμαχίας και -ίσως- ο καλύτερος πυγμάχος που πέρασε ποτέ. Με τη σειρά του, λοιπόν, κι ο Conor McGregor αποφάσισε να πει τη δική του γνώμη για τον θάνατο του Ali. Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός μαχητής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι τον κανείς δεν πρόκειται να φτάσει το μεγαλείο του Ali κι ότι όποιος το διανοηθεί να ξυπνήσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε την φωτογραφία:Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Conor McGregor για τον χαμό του Ali! (pic) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top