ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Damien Sandow: «Αμοιβαία τα αισθήματα»


Η απομάκρυνση του Damien Sandow από το WWE αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ανάμεσα στους pro wrestling fans.


Πρόσφατα, ο πρώην WWE Superstar βρέθηκε στο "Talk is Jericho", ως καλεσμένος του Chris Jericho και έδωσε τη δική του ερμηνεία πάνω στο ζήτημα:

"Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε κοινή συναινέση, καθώς και εγώ ο ίδιος είχα σκεφτεί να ξεκουραστώ για κάποιο χρονικό διάστημα και τους το είχα αναφέρει πριν ένα μήνα περίπου. Ήθελα να εξερευνήσω τις διάφορες κατευθύνσεις που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος μέσω του WWE. Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα και διαφορετικοί άνθρωποι μέσα στην εταιρία που ακόμη και γω που ήμουν εκεί τόσα χρόνια δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Damien Sandow: «Αμοιβαία τα αισθήματα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top