ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Daniel Bryan: «Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το pro wrestling»


Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Daniel Bryan στην Daily World και μίλησε για την απόσυρση του από τον χώρο του pro wrestling.


Εδώ ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:

"Μπορείς να με αποκαλείς και νούμερο ένα συγγραφέα σε εκδόσεις στη Νέα Υόρκη. Ανακαινίσαμε το σπίτι και έφτιαξα μια λίστα με πράγματα που ήθελα να κάνω και ένα από αυτά ήταν να γράψω ένα βιβλίο. Νομίζω ότι είχα στο μυαλό μου πιο πολύ μία νουβέλα παρά μία αυτοβιογραφία".

Συνέχισε με τα παρακάτω:

"Έχει πάει καλά, αλλά είναι παράξενο γιατί η ζωή μου ήταν πολύ γεμάτη πριν την απόσυρση μου από τον χώρο του wrestling. Τώρα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και επειδή δεν αποσύρθηκα από μόνος μου, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω, προσπαθώ να μη σκέφτομαι καθόλου το wrestling. Ένα μέρος του μυαλού μου δεν το έχει αποδεχτεί ακόμη και κάποιες φορές ξυπνάω αφού έχω παρακολουθήσει όνειρα σχετικά με wrestling".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: «Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το pro wrestling» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top