ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Μπερδέσης εναντίον Danielyan τον Ιούνιο!

Ο Τάσος Μπερδέσης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αρμένιο μποξέρ, Armani Danielyan σε μια μονομαχία που αναμένεται να είναι σκληρή και θα έχει ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη είδηση αποτέλεσε θα λέγαμε μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Τάσος Μπερδέσης είχε να αγωνιστεί με εγχώριο μποξέρ συνολικά εδώ και δύο χρόνια. Πλέον όμως θα κληθεί αντιμέτωπος με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δυνατής μονομαχίας, ουδείς το γνωρίζει ακόμα. Οφείλουμε να περιμένουμε λίγο!

Αναλυτικότερα ο Γιώργος Σαριδάκης γνωστοποίησε ότι ο Τάσος Μπερδέσης θα αγωνιστεί μπροστά σε αθηναϊκό κοινό απέναντι στον Armani Danielyan στις 26 Ιουνιού. Η συγκεκριμένη μονομαχία θα λάβει χώρα στον Βοτανικό και μπορούμε να πούμε όσον αφορά για την μάχη ότι τραβάει αρκετά βλέμματα πάνω της. Αυτό διότι ο Πατρινός πυγμάχος έχει ναι μεν ικανότητες και είναι πολύ καλός, ωστόσο απέναντί του, ετοιμάζεται να βρει τον επίσης πολύ ταλαντούχο και αξιόλογο Αρμένιο, Armani Danielyan.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μπερδέσης εναντίον Danielyan τον Ιούνιο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top