ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Ντριν ντριν... ο Dean!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το Money in the Bank 2016 PPV, που θα μείνει στην ιστορία για το παραμύθι - αλά Daniel Bryan - του Dean Ambrose και την κατάκτηση του τίτλου WWE World Heavyweight από τον Lunatic Fringe.

Ο Daniel Bryan νίκησε τον Triple H στην WrestleMania 30 για να αποκτήσει το δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου WWE World Heavyweight στο main event της ίδιας βραδιάς. Ο American Dragon νίκησε και τους Randy Orton και Batista για να ανακηρυχτεί νέος πρωταθλητής.

Χθες ο Dean Ambrose υπερίσχυσε απέναντι σε κορυφαία ονόματα της εταιρείας (Kevin Owens, Chris Jericho, Alberto Del Rio, Cesaro, Sami Zayn) για να κατακτήσει το MITB Contract. Την ίδια βραδιά, σαν τον Kane το 2010, εξαργύρωσε την χρυσή βαλίτσα για να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, Seth Rollins για να γίνει πρωταθλητής.

Έπρεπε; Δεν έπρεπε; Τα τελευταία δέκα λεπτά του Money in the Bank ήταν μαγικά.

Γενικότερα θεωρώ οι Roman Reigns και Seth Rollins έκλεψαν την παράσταση (αφού προσωπικά με απογοήτευσαν οι John Cena - AJ Styles). Το cash in ήταν το κερασάκι. Συνειδητοποιήσατε πως έχασε και ο Reigns και ο Cena στην ίδια βραδιά;

Το WWE κατάφερε να κρατήσει ψηλά τον Seth Rollins. Κέρδισε καθαρά τον Roman Reigns. Δεν θυμάμαι να το έχει κάνει κανένας άλλος. Κατάφερε επίσης να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στα weeklies, RAW και Smackdown (μέχρι το brand split). Ωστόσο, δεν μπόρεσε να προστατέψει τον Reigns, ο οποίος κράτησε τον τίτλο μόνο σε δύο PPV κόντρα στον Styles (Payback, Extreme Rules).

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.

Όλα αυτά που είδαμε να γίνονται χθες στο main event του MITB που θα μας οδηγήσουν; Έρχονται τα drafts. Κατά 90% τα μέλη της Shield θα σκορπιστούν στα δύο brands. Που σημαίνει πως ότι δούμε θα το δούμε στο Battleground. Η λογική μας ωθεί σε Triple Threat. Όμως, στο Battleground; Αυτό θα ήταν ωραίο main event για την WM.

(Υ.Γ Το πήρε ο Sheamus πέρυσι το MITB και δεν θυμόμαστε καθόλου το title reign του. Ίσως, πέρυσι υπήρχε η πολυτέλεια κτισίματος ενός καλύτερου storyline - με τον Rollins υγιή.)

Πόσο θα την κρατήσει ο Dean Ambrose; Σε ποιο brand θα πάει; Ποια ζώνη θα κρατάει;

Εκτιμώ πως η «Ambrose Era» δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ντριν ντριν... ο Dean! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top