ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΟ: Diaz-McGregor στο UFC 202


Εκτός από την επιστροφή του Brock Lesnar στο UFC 200, το UFC είχε άλλη μια μεγάλη ανακοίνωση να κάνει στο UFC 199. Αυτή ήταν η διεξαγωγή της ρεβάνς του Conor McGregor με τον Nate Diaz στο UFC 202.

Ο αγώνας που πέρασε από χίλια κύματα βρήκε επιτέλους το show στο οποίο θα διεξαχθεί. Η ρεβάνς του Nate Diaz με τον Conor McGregor θα διεξαχθεί στο main event του UFC 202 στις 20 Αυγούστου.

Ο αγώνας αρχικά επρόκειτο να αποτελέσει το main event του UFC 200 αλλά η κόντρα του Conor McGregor με το UFC ματαίωσε τα πλάνα. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και με τον Ιρλανδό αλλά και με τον Nate Diaz, οι εμπλεκόμενες πλευρές έφτασαν στην τελική συμφωνία.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ΕΠΙΣΗΜΟ: Diaz-McGregor στο UFC 202 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top