ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Τέλος οι Enzo και Cass;


Το brand split πλησιάζει και ένα από τα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει είναι ποια θα είναι η στάση του WWE απέναντι στις διάφορες tag teams που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.


Μία από αυτές είναι οι Enzo Amore και Big Cass, οι οποίοι έφθασαν μέχρι τον τελικό του tag team τουρνουά στο Payback, εκεί όπου ο Enzo τέθηκε εκτός δράσης εξαιτίας σοβαρής διάσεισης, με αποτέλεσμα ο Big Cass να μείνει μόνος του για κάποιο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του παρτενέρ του, ο Big Cass αγωνίστηκε μαζί με τους New Day, νίκησε σε singles αγώνες τους D-Von και Bubba Ray Dudley, ενώ συμμετείχε σε ένα segment με τον Chris Jericho. Γενικότερα, σύμφωνα με το Wrestlezone.com, ο Big Cass έχει απασχολήσει έντονα τους ιθύνοντες της εταιρίας, οι οποίοι φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του ως single παλαιστή.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τέλος οι Enzo και Cass; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top