ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

H ώρα του Zack Ryder


Παρακαλώ το κοινό να μην περιμένει ένα καθημερινό σενάριο όπου θεωρητικά είναι σίγουρο όπως πχ το γεγονός ότι με κάποιο τρόπο ο Cena θα πάρει το 16ο. Για αυτό και το Smackdown Impact βγήκε λίγο εκτός πραγματικότητας. Σήμερα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας πω για τον Zack Ryder και ένα λίγο παραλλαγμένο σενάριο από αυτό που σκεφτόμουν 6 χρόνια πριν.


Φτάνει η βραδιά του Money In The Bank και όπως όλοι ξέρουμε ο Long Island Iced Z δεν βρίσκετε στον αγώνα. Στα παρασκήνια κάποιος άγνωστος επιτίθεται στον Del Rio(ναι πολύ πρωτότυπο) και μένει εκτός αγώνα. Την ώρα που ετοιμάζετε μα ξεκινήσει ο αγώνας ακούγετε το WOO WOO WOO youuuu know it. O Zack Ryder λοιπόν αντικαθιστά τον Μεξικανό Superstar και θα καταφέρει να κερδίσει την βαλίτσα. WHAAAAT?Την επόμενη βραδιά στο RAW o Ryder θα βγει έξω να πανηγυρίσει την νίκη του με τον κόσμο και να τους ευχαριστήσει που βρίσκονται ακόμα στο πλευρό του. Ο Del Rio θα τον διακόψει λέγοντας ότι παίζει βρώμικα και ότι η βαλίτσα θα έπρεπε να είναι δικιά του καθώς ήταν αυτός που απέκλεισε τον Ryder από το συγκεκριμένο αγώνα. Ο Shane θα τοποθετηθεί επί του θέματος και θα ορίσει ένα Ladder match για αργότερα με την βαλίτσα του Ryder υπό διεκδίκηση. Και όμως το παιδί από το Long Island θα κάνει και πάλι το θαύμα του και θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα.

Την ίδια βραδιά στο main event θα έχουμε αγώνα για το WWE World Heavyweight Championship του Reings; του Rollins; Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρωταθλητής αλλά ας πούμε ότι είναι ο Reings. Να σημειωθεί ότι αγώνας θα είναι No Holds Barred. Τα πρώην μέλη της Shield θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα αλλά ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που θα επικρατήσει. Μετά την λήξη ο Seth θα επιτεθεί στον Reings και θα τον χτυπήσει με pedigree και και καιιιιιι.........το Curb Stomb(συνεχίζω να ονειρεύομαι). Και ξαφνικά WOO WOO WOO YOU KNOW IT. Oh radio ντα-ντα-ντα-ντα  ντα-ντα-ντα. Εμφανίζετε ο MR.Money In The Bank και το κοινό έχει τρελαθεί. Ο Long Island Iced Z θα κάνει επιτυχημένο cash-in με το πιο ηχηρό 1..2..3 της ιστορίας από το κοινό που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις έγινε. Ναι ο Zack Ryder είναι ο νέος WWE World Heavyweight Champion.Την επόμενη εβδομάδα στο RAW o νέος πρωταθλητής θα μιλήσει για το κατόρθωμα του σε μια άκρως συναισθηματική ομιλία. Θα μιλήσει για όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ίδιος και ότι εκμεταλλεύτηκε τα γεγονότα που συνέβησαν τις 2 αυτές νύχτες και θα πει ότι είναι ο απόλυτος ευκαιριάκιας ή αλλιώς Ultimate Opportunist.

Μην περιμένετε καμία τρομερή εξέλιξη. Ίσως κάποιο segment με τον Edge με αφορμή ότι αποκάλεσε τον εαυτό του Ultimate Opportunist και στο Summerslam ο Ryder χάνει τον τίτλο σε ένα Triple Threat match από Seth ή Roman.

Να σημειώσω ότι στο το σενάριο που σκεφτόμουν τότε ο Ryder θα έπαιρνε την μπλε βαλίτσα, θα κέρδιζε το World Heavyweight Championship, θα χρησιμοποιούσε το spear σαν finisher θέλοντας να γίνει Edge δηλαδή Ultimate Opportunist, θα είχε κόντρες με Randy Orton και Christian αρχικά και θα έχανε τον τίτλο από τον Edge σε αγώνα Tables, Ladders and Chairs στο TLC.Πιστεύετε θα είχε καλή πορεία το σενάριο του Ryder ως Ultimate Opportunist; Πείτε μας κάτω στα σχόλια τι άλλο σενάριο θα θέλατε να δείτε.

Item Reviewed: H ώρα του Zack Ryder Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top