ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Impact Wrestling 14/6/2016: Ένα λάθος κόστισε τα πάντα

Το λάθος του EC3 να χτυπήσει τον Drew Galloway και όχι τον Lashley με καρέκλα στέρησε την ευκαιρία από τον Σκωτσέζο να πάρει πίσω το TNA World Heavyweight Championship. Στο Hall Of Fame η Gail Kim. Υπό διεκδίκηση όλοι οι αντρικοί τίτλοι, διατήρησαν οι πρωταθλητές.

Ο Lashley είπε πως δεν υπάρχει κανείς να τον αντιμετωπίσει. Τον διέκοψε ο EC3 ο οποίος είπε πως θα κυνηγήσει τον τίτλο του. Τους διέκοψε και τους δύο ο Drew Galloway ο οποίος ανακοίνωσε πως θα πάρει τη ρεβάνς για τον τίτλο στο main event του επεισοδίου.

Ο Jeff Hardy διεκδίκησε το King Of The Mountain Championship του Eli Drake αλλά ο Matt Hardy προκάλεσε DQ δαγκώνοντας το χέρι του διαιτητή. Έπειτα ο Jeff κάλεσε τον Matt να ξαναεμφανιστεί. Ο Matt τον κάλεσε στη σκαλωσιά όπου του είχε κάνει το Swanton Bomb και άρχισαν να παλεύουν, ώσπου ήρθε η Reby και ψέκασε με τον πυροσβεστήρα τον Jeff. Έπειτα ο Matt προκάλεσε τον Jeff σε Six Sides Of Steel, κάτι που δέχτηκε αργότερα ο "Charismatic Enigma".

Τη ρεβάνς για την απώλεια του X-Division Championship πήρε ο Trevor Lee κόντρα στον Eddie Edwards αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Dixie Carter ανακοίνωσε πως η Gail Kim θα είναι η φετινή Hall Of Famer του TNA. Η 5 φορές Knockouts Champion ευχαρίστησε τον κόσμο και όλους όσους τη βοήθησαν.

Η Marti Bell είπε σε συνέντευξη στα παρασκήνια πως η Jade την παράτησε όταν έγινε πρωταθλήτρια. Η πρώην φίλη της εμφανίστηκε και της επιτέθηκε.

Η Decay υπερασπίστηκε τα Tag Team Championships κόντρα στους Grado & Mahabali Shera, Bro Mans και Tribunal. Ο Abyss και ο Crazzy Steve εκμεταλλεύτηκαν την παρέμβαση του Al Snow και διατήρησαν τους τίτλους τους.

Η Maria Kanellis και ο Mike Bennett δήλωσαν απογοητευμένοι από τη μεταχείριση που έχουν από το TNA. Ο Billy Corgan τους ζήτησε να κάνουν ιδιωτική συνάντηση αλλά το ζεύγος αρνήθηκε. Στη συνέχεια ήρθε η Dixie Carter στο ρινγκ και κατηγόρησε τη Maria πως δεν έχει παλέψει καθόλου. Το segment έληξε με την πρόεδρο του TNA να χαστουκίζει τη "First Lady of Professional Wrestling".

O Lashley εκμεταλλεύτηκε το χτύπημα του διαιτητή και άρχισε να επιτίθεται βάναυσα στον Drew Galloway. O EC3 του πήρε την καρέκλα πριν χτυπήσει τον αντίπαλό του και πήγε να χτυπήσει τον πρωταθλητή, αλλά κατά λάθος πέτυχε τον Galloway. O Lashley καθάρισε και τον EC3 και έκανε το pin στον Galloway για να διατηρήσει τον τίτλο του.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 14/6/2016

- Ο αγώνας Eli Drake vs Jeff Hardy έληξε με DQ (o Eli Drake παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Trevor Lee (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Decay κέρδισε τους Grado & Mahabali Shera, Bro Mans και Tribunal (παρέμειναν Tag Team Champions)
- O Lashley κέρδισε τον Drew Galloway (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 14/6/2016: Ένα λάθος κόστισε τα πάντα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top