ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Impact Wrestling 21/6/2016: Το τέλειωσε ο Jeff


Για άλλη μια φορά ο Jeff Hardy ήταν αυτός που επικράτησε έναντι του Matt, αυτήν τη φορά σε Six Sides Of Steel. Νέος X-Division Champion ο Mike Bennett. Προσέλκυσε τον Bram η Decay.


O Drew Galloway και ο EC3 τσακώθηκαν για τα συμβάντα της προηγούμενης εβδομάδας και είπαν να παλέψουν με το νικητή να αντιμετωπίζει τον Lashley. O πρωταθλητής τους είπε πως αντ' αυτού θα συμμαχήσουν για να αντιμετωπίσουν αυτόν και τον Eli Drake και αν νικήσουν θα τον αντιμετωπίσουν για τον τίτλο. Οι δύο πρώην TNA World Heavyweight Champions πήραν τελικά τη νίκη.

Η Decay πλησίασε τον Bram και του έκανε ερωτήσεις για τις οποίες δεν εισέπραξε τις απαντήσεις που περίμενε με αποτέλεσμα να φτύσουν υγρό στη μούρη του πρώην King Of The Mountain Champion.

Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της Jade να κερδίσει τη Marti Belle, με την πρώην φίλη της να χρησιμοποιεί κλομπ για να την κερδίσει.

Ο Mike Bennett και η Maria ζήτησαν από την Dixie Carter να ζητήσει συγγνώμη για το χαστούκι. Η πρόεδρος του TNA ήρθε στο ρινγκ μαζί με τον Billy Corgan και είπε ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Ο Corgan πρότεινε στην Dixie να πάρει άδεια για μια εβδομάδα και ότι θα χειριστεί αυτός το θέμα. Ο Bennett παραπονέθηκε στον Corgan και αυτός του έδωσε αγώνα για το X-Division Championship.

Ο "Miracle" ήταν αυτός που κέρδισε τελικά την αναμέτρηση με βρώμικο τρόπο και πήρε τον τίτλο από τα χέρια του Eddie Edwards, που κατάφερε να μείνει πρωταθλητής μόνο για μία βδομάδα.

Ο Braxton Sutter κέρδισε τον Rockstar Spud. Μετά τη νίκη του έδωσε το χέρι του στον Βρετανό. Ο Spud ανταποκρίθηκε αλλά τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα.

Ο Jeff Hardy και ο Matt Hardy έλυσαν μια και καλή τις διαφορές στους στο Six Sides Of Steel. O Jeff πήρε τη νίκη πέφτοντας από σκάλα που βρισκόταν στην κορυφή του κλουβιού πάνω στον Matt που βρισκόταν ανάμεσα σε δύο τραπέζια.

Αποτελέσματα Impact 21/6/2016

- Οι Drew Galloway & EC3 κέρδισαν τους Lashley & Eli Drake
- H Marti Belle κέρδισε την Jade
- O Mike Bennett κέρδισε τον Eddie Edwards (νέος X-Division Champion)
- O Braxton Sutter κέρδισε τον Rockstar Spud
- O Jeff Hardy κέρδισε τον Matt Hardy


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 21/6/2016: Το τέλειωσε ο Jeff Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top