ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Impact Wrestling 28/6/2016: Ο εξυπνότερος κερδίζει

Ο Lashley υπερασπίστηκε επιτυχημένα το TNA World Heavyweight Championship στο main event κόντρα στους Drew Galloway και EC3. Παραμονεύει ο Mike Bennett. Την επόμενη βδομάδα το οριστικό τέλος στην κόντρα των Hardys.

O Mike Bennett ανακοίνωσε πως θα εξαργυρώσει το X-Division Title για αγώνα για το TNA World Heavyweight Championship στο Destination X. O Lashley απάντησε λέγοντας πως είναι πολύ καλύτερός του. Στη συζήτηση μπλέχτηκε και ο EC3 που πρότεινε να υπερασπιστεί ο Bennett τον τίτλο του σε αυτό το επεισόδιο. Ο Billy Corgan όρισε ένα Battle Royal με το νικητή να αντιμετωπίζει τον Bennett το ίδιο βράδυ.

Η Sienna υπερασπίστηκε το Knockouts Championship κόντρα στην Gail Kim. Η ανάμειξη των Allie, Jade και Marti Belle καθόρισε το αποτέλεσμα υπέρ της πρωταθλήτριας.

Ο Eli Drake είχε καλεσμένο τον James Storm στο Fact Of Life. Οι συνεχείς προσβολές του King Of The Mountain Champion ανάγκασαν τον "Cowboy" να τον χτυπήσει με Last Call.

O Bram βρέθηκε στα παρασκήνια με τη Rosemary και παραλίγο να φιληθούν στο στόμα πριν απομακρυνθεί η Rosemary.

O Matt Hardy προκάλεσε τον Jeff σε έναν τελευταίο αγώνα, αλλά αυτή τη φορά στο σπίτι τους. Έπειτα τον χτύπησε όταν ο Jeff ασχολιόταν με τη Reby.

Το Battle Royal της X-Division έβγαλε νικητή τον Braxton Sutter. O νικητής δέχτηκε επίθεση από τον Mike Bennett που ανάγκασε τον διαιτητή να αρχίσει τότε τον αγώνα και κέρδισε για να κρατήσει τον τίτλο του.

Ο Tyrus βοήθησε τον Grado και τον Mahabali Shera να κερδίσουν τους Tribunal και τον Al Snow.

O Drew Galloway και ο EC3 επικεντρώθηκαν στις προσωπικές τους διαφορές, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Lashley για να τους εκτελέσει με spear και να παραμείνει TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 28/6/2016

- Η Sienna κέρδισε την Gail Kim (παρέμεινε Knockouts Champion)
- O Braxton Sutter κέρδισε το Battle Royal της X-Division
- O Mike Bennett κέρδισε τον Braxton Sutter (παρέμεινε X-Division Champion)
- Oι Grado, Mahabali Shera & Tyrus κέρδισαν τους Tribunal & Al Snow
- O Lashley κέρδισε τον Drew Galloway και τον EC3 (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 28/6/2016: Ο εξυπνότερος κερδίζει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top