ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Impact Wrestling 31/5/2016: Πίσω εκεί που όλα ξεκίνησαν

Ο Matt Hardy έφερε τον Jeff Hardy στο ρινγκ όπου πάλευαν σαν παιδιά και τον κορόιδεψε με τη συνεργασία της Reby. Πέρασε από δοκιμασίες τον Mike Bennett και τη Maria ο προσωρινός general manager EC3. Δεν έπιασε το κόλπο του Lashley.

O Mike Bennett ζήτησε να έρθει στο ρινγκ ο προσωρινός GM του Impact. Αυτός ήταν ο EC3, ο οποίος, αφού κανόνισε να βρεθούν αντιμέτωποι στο Slammiversary, του έθεσε σαν δοκιμασία να καθαρίσει τις τουαλέτες. Ο Bennett και η Maria αποχώρησαν εκνευρισμένοι.

Σειρά πήρε ο Lashley, ο οποίος βγήκε για να μάθει τον αντίπαλο που θα επέλεγε για αυτόν ο Drew Galloway. O Galloway έφερε τον Bram αλλά ο Lashley προκάλεσε το DQ με καρεκλιά. Ο Galloway επέστρεψε και πήρε στο κυνήγι τον διεκδικητή του TNA World Heavyweight Championship.

O Eli Drake εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και βλέποντας ξαπλωμένος τον King Of The Mountain Champion έκανε cash in τη βαλίτσα του Feast Or Fired, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο.

Ενώ ο Bennett καθάριζε τις τουαλέτες ο EC3 του είπε πως η επόμενη δοκιμασία του θα είναι να διαιτητεύσει τον επόμενο αγώνα. Ο αγώνας αυτός ήταν για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για τα TNA Tag Team Championships μεταξύ των Tyrus & Rockstar Spud και των Bro Mans που είχαν τη συνοδεία της Raquel. Οι Bro Mans ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη.

O EC3 δεν άφησε ούτε τη Maria ήσυχη. Την έβαλε σε αγώνα εναντίον της Gail Kim στο Slammiversary και έβαλε τη Sienna και την Allie να αντιμετωπίσουν την Kim και την Jade. Οι δύο τελευταίες Knockouts Champions ήταν νικηφόρες.

O Bennett ήρθε έξαλλος στο ρινγκ και είπε πως η Maria δεν είναι wrestler και αυτός δεν είναι κανονικός υπάλληλος για να καθαρίζει τουαλέτες. Ο EC3 τον έβαλε σε αγώνα εναντίον του James Storm, από τον οποίο ο "Miracle" βγήκε νικητής με τη βοήθεια της Maria. O EC3 είπε στον Bennett μετά τον αγώνα πως θα έρθει να "κάψει την εκκλησία του" στο Slammiversary και στη συνέχεια ο Bennett δέχτηκε Last Call από τον Storm.

O Al Snow παρουσίασε τους δύο superstars που τον βοήθησαν την προηγούμενη βδομάδα, τον Basile Baraka και τον Baron Dax. O Grado και ο Mohabali Shera τους επιτέθηκαν αλλά οι κακοί επικράτησαν.

Ο Lashley την έφερε στον Drew Galloway και όρισε για αντίπαλό τους ολόκληρη την Decay. Παρ' όλα αυτά ο Galloway εκμεταλλεύτηκε την εισβολή του Lashley που έκανε κατά λάθος spear στον Abyss και κέρδισε τον αγώνα.

Ο Matt Hardy κάλεσε τον Jeff στην έπαυλή του και τον πήγε στο ρινγκ όπου πάλευαν όταν ήταν παιδιά. Ο Matt υπέγραψε το συμβόλαιο του αγώνα στο Slammiversary και κάλεσε τον Jeff στο ρινγκ. Τότε εμφανίστηκε η Reby που πέταξε μια κούκλα στον Jeff για να του αποσπάσει την προσοχή. Ο Matt του επιτέθηκε και του έκανε Side Effect πάνω σε τραπέζι.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 31/5/2016

- Ο Bram κέρδισε τον Lashley με DQ
- O Eli Drake κέρδισε τον Bram (νέος King Of The Mountain Champion)
- Οι Bro Mans κέρδισαν τους Tyrus & Rockstar Spud (νέοι πρώτοι διεκδικητές των TNA Tag Team Championships)
- Οι Jade & Gail Kim κέρδισαν τις Sienna & Allie
- O Mike Bennett κέρδισε τον James Storm
- O Drew Galloway κέρδισε την Decay

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 31/5/2016: Πίσω εκεί που όλα ξεκίνησαν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top