ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Impact Wrestling 7/6/2016: Άρχισαν πριν το Slammiversary

Οι Hardys δεν περίμεναν μέχρι το Slammiversary και μπλέχτηκαν σε καυγά στο τέλος του επεισοδίου. Παρόμοια κατάσταση και μεταξύ Drew Galloway και Lashley. Επιβλήθηκε ξανά η Maria. Έκανε ντεμπούτο ο Braxton Sutter.

O Matt Hardy είπε πως τέλειωσε με τον Jeff και ζήτησε να μπει στο main event του Slammiversary. O Drew Galloway βγήκε και αρνήθηκε αλλά του έδωσε αγώνα για το TNA World Heavyweight Championship στο main event του επεισοδίου.

Η Sienna κέρδισε την Madison Rayne και αναδείχθηκε πρώτη διεκδικήτρια του Knockouts Championship. Έπειτα επιτέθηκε στην ηττημένη πριν τη σώσει η Jade.

Ο Eli Drake είχε την Decay σαν καλεσμένους στο Fact Of Life. Τους διέκοψαν οι Bro Mans, o Grado και ο Mohabali Shera. Άρχισε σύρραξη στην οποία μπλέχτηκαν και οι Tribunal και Bram. Οδηγηθήκαμε σε 10 Man Tag Team Match τον οποίο κέρδισε ο Drake για τους heels.

Ο EC3 και η Gail Kim αντιμετώπισαν τον Mike Bennett και την Allie. Οι πρώτοι νίκησαν με roll up της Kim στην Allie. Έπειτα η αντίπαλος της Maria στο Slammiversary δέχτηκε επίθεση από τη Sienna, την Allie και την Maria.

O Trevor Lee είχε τη βοήθεια των Shane Helms και Andrew Everrett για να κερδίσει τον Eddie Edwards και να παραμείνει X-Division Champion.

O Braxton Sutter έκανε το ντεμπούτο του και κέρδισε έναν παλαιστή αγνώστων στοιχείων.

Ο Lashley επιτέθηκε στον Drew Galloway και έτσι έληξε με DQ ο αγώνας του με τον Matt Hardy. Στη συνέχεια έσβησαν τα φώτα και το κοινό εμφανίστηκε με μάσκες Willow. Τότε εμφανίστηκε ο Willow στην οθόνη και έστειλε μήνυμα στον Matt. Στο τέλος ήρθε στο ρινγκ ο Jeff Hardy και ήρθαν στα χέρια.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 7/6/2016

- Η Sienna κέρδισε την Madison Rayne (νέα πρώτη διεκδικήτρια του Knockouts Championship)
- Οι Eli Drake, Decay & Tribunal κέρδισαν τους Bram, Mohabali Shera, Grado & Bro Mans
- Οι EC3 & Gail Kim κέρδισαν τους Mike Bennett & Allie
- O Trevor Lee κέρδισε τον Eddie Edwards (παρέμεινε X-Division Champion)
- O Braxton Sutter κέρδισε κάποιον παλαιστή
- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Matt Hardy με DQ (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 7/6/2016: Άρχισαν πριν το Slammiversary Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top