ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Η συνέντευξη τύπου του Iron Challenge (ΦΩΤΟ - VIDEO)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Iron Challenge, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Hotel.

Όλοι οι αθλητές ήταν παρόντες στην press conference της διοργάνωσης, που επιστρέφει με εντυπωσιακή κάρτα μόλις ένα χρόνο μετά την απόσυρση του Μιχάλη Ζαμπίδη.


Είδαμε για πρώτη φορά τον «Iron Mike» σαν promoter διοργάνωσης. Ο ίδιος δήλωσε πως την αυριανή βραδιά θα έχει ποικίλους ρόλους, ενώ ανέφερε πως μετά τους αγώνες θα ακολουθήσει μια σούπερ έκπληξη για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο Κλειστό του Γαλατσίου.


Στα αγωνιστικά, ο Florian Marku δήλωσε πως το μόνο διαφορετικό που διαθέτει ο αντίπαλος του, Warren Stevelmans είναι το... μαλλί του.


Ο Γιάννης Σοφοκλέους ανέφερε πως όσο αντέχει το κορμί του θα παλεύει σε όποια πρόκληση και να συναντήσει (θα αγωνιστεί για ζώνη και τον Ιούλιο).


Γεμάτες αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη τύπου οι Χαρά Δημητρούλα και Δέσποινα Καμπέρη. Αμφότερες δήλωσαν πως θα βγουν νικήτριες από την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση.


Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Γιάννη Μανωλά και Ρόμπερτ Οργκανεσιάν. Οι δυο τους ήταν έτοιμοι να λύσουν τα λουριά τους και να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους... 24 ώρες νωρίτερα.


Οι Αλέξανδρος Σέρτσας και Βαλεντίνος Κυριακίδης υποσχέθηκαν στον κόσμο πως θα δώσουν τον θεαματικότερο αγώνα της βραδιάς.


Μιχάλης Ζαμπίδης - Press Conference 2016:

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Η συνέντευξη τύπου του Iron Challenge (ΦΩΤΟ - VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top