ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Κυριακίδης: «Υπερήφανος που θα αγωνιστώ στο Iron Challenge»


Ο Βαλεντίνος Κυριακίδης μίλησε στο ringsofpain.gr για την ερχόμενη μάχη του στις 25 Ιουνίου στο Iron Challenge κόντρα στον Αλέξανδρο Σέρτσα.

Τον ρωτήσαμε για το πως νιώθει που θα αγωνιστεί στο Iron Challenge, για το κατά πόσο έτοιμος νιώθει για την μάχη του και για το τι θέλει να πει στον κόσμο πριν ανέβει στο ρινγκ.

Διαβάστε παρακάτω:

«Σαφώς και σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ σε μια τέτοια διοργάνωση με προδιαγραφές εξωτερικού. Είμαι υπερήφανος που μου έγινε η πρόταση να παίξω σε αυτήν την ιστορική διοργάνωση. Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα και βρίσκομαι σε πάρα πολύ κατάσταση. Το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι να έρθει και να απολαύσει το υπέροχο θέαμα που θα έχει αυτή η διοργάνωση και τους πολύ δυνατούς αγώνες. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, ας νικήσει ο καλύτερος.»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Κυριακίδης: «Υπερήφανος που θα αγωνιστώ στο Iron Challenge» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top