ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Jeff Hardy: "Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Wrestlemania"


Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Slammiversary και τον επικείμενο αγώνα του με τον αδερφό του Matt, o Jeff Hardy εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Wrestlemania, ενώ υποσχέθηκε να κάνει κάτι πιο τρελό από τη βουτιά του Shane McMahon.

Για την απόσυρσή του είπε: "Νιώθω ότι το σώμα μου μου λέει κάτι. Δεν ξέρω πόσο έχω ακόμα και φυσικά θα ήθελα να τελειώσω με ένα Hell In A Cell στη Wrestlemania. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα ήθελα να είμαι στο main event της Wrestlemania."

Για την πτώση του Shane McMahon στη Wrestlemania: "Ξέρω ότι μπορώ να το ξεπεράσω. Κάθε φορά που το βλέπω, θέλω να κάνω κάτι καλύτερο."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Jeff Hardy: "Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Wrestlemania" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top