ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Έψαχνε δωρητή καρδιάς ο Kimbo Slice

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θρυλικός μαχητής Kimbo Slice ήταν στην λίστα προτεραιότητας για μεταμόσχευση καρδιάς, ωστόσο η ζωή, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ο Kevin Ferguson χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών. Σιγά-σιγά αρχίζουν και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ορισμένα στοιχεία, τα οποία αφορούν την υγεία του. Μάλιστα ο Kimbo Slice έψαχνε δωρητή καρδιάς λίγες ημέρες πριν το μοιραίο γεγονός.

Η υγεία του Ferguson, όπως φαίνεται δεν πήγαινε καλά και όπως του είχαν πει οι γιατροί, απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσει φυσιολογικά και να μην έχει προβλήματα, θα έπρεπε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση καρδιάς. Ο ίδιος μάλιστα ο Kimbo Slice στις 3 Ιουνίου ήταν στο Cleveland σε ειδικό κέντρο με μοναδικό σκοπό να γραφτεί σε σειρά προτεραιότητας, ψάχνοντας τον δικό του δωρητή καρδιάς.

Επιπλέον οι πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα, αναφέρουν ότι ο θάνατός του δεν προήλθε από χρήση ναρκωτικών ή κάτι ανάλογο. Ωστόσο ο Kimbo Slice, μετά τον αγώνα που έδωσε με τον Dada5000 είχε βγει θετικός από την επιτροπή στον έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Kimbo δεν μπορεί να δημοσιευτεί από το νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε ο θρυλικός μαχητής. Κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει μόνο ο γιατρός του στα μαχητικά αθλήματα.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έψαχνε δωρητή καρδιάς ο Kimbo Slice Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top