ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Στράβωσε του Lesnar στο UFC;


Σε μερικές ανεξήγητες κινήσεις προχώρησε το UFC (συμπεριλαμβανομένου και της εκδίωξης του Ariel Helwani), δίχως να δώσει ακόμη απαντήσεις.

Το κορυφαίο MMA promotion έσβησε κάθε αναφορά περί επιστροφής του Brock Lesnar από την επίσημη ιστοσελίδα του και τα social media. Το promo που προβλήθηκε χθες (αναρτήθηκε στην σελίδα μας στο Facebook) δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Παρόλα αυτά, η επιστροφή του Lesnar στο UFC 200 co main event αναφέρεται κανονικότατα στο WWE.com. Την στιγμή που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο αντίπαλος του Lesnar, το UFC ανακατεύει περισσότερο τα πράγματα με τις κινήσεις αυτές.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Στράβωσε του Lesnar στο UFC; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top